Agar Agar Fruit Jelly

nagerecht / special
Zoete fruit jelly pudding.

Ingezonden door: Wasiem Ijaz Kalika
8 personen, bereiding: 30 min

Ingrediënten:


Bereiding:

  1. Bereid de Agar Agar zoals vermeld op de verpakking (Agar Agar poeder oplossen in water, suiker en breng dit vervolgens aan de kook)
  2. Gebruik een grote schaal of een puddingvorm en vul deze met fruit
  3. Giet vervolgens  de gekookte Agar Agar  over het fruit en laat dit afkoelen in de koelkast
  4. Snij na ongeveer een uur de Agar Agar in blokjes en deze zijn dan gelijk klaar om geserveerd te worden. 

Tips:
Dit is een lekkere fris en fruitige snack of te gebruiken als een toetje. Agar Agar poeder is verkrijgbaar in diverse kleuren, hierdoor kun je ontzettend veel creatieve creaties maken zoals bijvoorbeeld een regenboog fruit pudding. Ook zou je ipv water Cocosmelk kunnen gebruiken. Zoals te zien is op de foto, heb ik dit recept gemaakt met behulp van een cupcake bakblik, als onderdeel van een High Tea assortiment