Lasagne met gorgonzola

hoofdgerecht
Niet echt gezond, maar wel erg lekker!


Ingezonden door: Ruben Koops
4 personen, bereiding: 1 uur

Ingrediënten:

500 gr gehakt
1 pakje lasagne bladeren
1 pakje tomato frito
1 gele paprika
1 rode paprika
2 grote tomaten
2 grote wortels
1 bouillonblokje
olijfolie
strooikaas
1 ui
1 teen knoflook
1 stronk broccoli
1 pakje gorgonzola
basilicum
peterselie
paprika poeder
chili poeder
gemalen komijn
zout en versgemalen peper

Bereiding:

Versnipper de ui en pers de knoflook uit. Fruit de ui en de knoflook in de olijfolie en voeg de gehakt toe. Rul het gehakt en voeg de tomato frito toe. Kruid het geheel naar smaak. Snij de broccoli in kleine roosjes en snij de paprika en de tomaten in blokjes. Snij de wortels goed fijn. Bak dit alles vervolgens mee totdat de tomaat oplost

Verwarm de oven ondertussen voor op 220 graden. Vul de ovenschaal door te beginnen met een laagje saus, dan wat strooikaas en vervolgens één laag lasagne bladeren. Brokkel de gorgonzola op de top als de ovenschotel vol zit en maak het af met wat strooikaas.

Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven (maak ondertussen een lekker frisse salade).

Eet smakelijk !