Ingezonden door: Ruben Koops 4 personen, bereiding: 30 min
Ingrediënten:
pizzadeeg
tomatensaus
serranoham
cherry tomaatjes
klein bakje grote garnalen
bakje mascarpone
chillipoeder
truffel olijfolie
teentje knoflook
rucola
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bereid het pizzadeeg en leg het op een bakplaat met pakpapier.
Meng de helft van het bakje mascarpone met de tomatensaus, meng genoeg om de hele pizza mee te bestrijken. Pers de knoflook uit in de saus en breng op smaak met peper, zout en chillipoeder.
Smeer de saus over de pizza en bedek deze met serranoham, garnalen en in plakjes gesneden tomaat. Doe met een theelepel nog een paar kleine schepjes mascarpone op de pizza.
Doe de pizza 14 min in de oven, de pizza is klaar als de toefjes mascarpone een heel klein beetje bruin zijn.
Opdienen met rucola en een klein beetje truffel olijfolie.