Ingezonden door: Simon 4 personen, bereiding: 40 min
Ingrediënten:
500 gram Tortellini
400 gram diepvries spinazie
bakje cherry tomaatjes
75 gram pijnboompitten
1 kuipje boursin cuisine (knoflook)
naar smaak, geraspte jonge kaas
Bereiding:
Kook de tortellini volgens de bereidingswijze op de verpakking
Ontdooi de diepvries spinazie in een grote kom in de magnetron.
Snijd de cherry tomaatjes in kwartjes
Rooster de pijnboompitten op een grilplaat tot ze goudbruin zijn.
Giet de tortellini af en doe deze bij de spinazie in de kom. Voeg de tomaatjes en de pijnboompitten toe. Roer hier het kuipje boursine cuisine door heen.
Doe vervolgens alles in een grote ovenschaal, bestrooi de bovenkant van de ovenschaal naar smaak met een laagje geraspte kaas.
Zet de ovenschaal in het midden van de oven (ongeveer 200 graden). De schotel is klaar wanneer de kaas goed gesmolten is en een beetje bruin begint te worden.