Zalm spaghetti

hoofdgerecht
Ingezonden door: yvon langeveld
4 personen, bereiding: 20 a 25 min


Zoek ook op:

zalm spaghetti yvon langeveld bakken room parmezaanse kaas dille laten

Ingrediƫnten:

  • 250 gr. gerookte zalm of zalmsnippers
  •  25.gr. roomboter voor het bakken 
  • 500 gr. spaghetti 
  • 200 gr. room 
  • 100 gr. geraspte Parmezaanse kaas 
  • dille voor garnering.

Bereiding:

  1. Spaghetti koken en af laten koelen. 
  2. Zalm in reepjes snijden. De boter zachtjes laten smelten. Als de boter warm is de zalm erin bakken en voorzichtig omscheppen
  3. .De spaghetti erbij en door elkaar roeren de room toevoegen en alles even laten doorwarmen. 
  4. Serveren op voorverwarmde borden. Als het op het bord ligt een beetje Parmezaanse kaas erover en wat dille. Een lekker stukje stokbrood erbij en smullen maar.
Eet smakelijk.

terug