Bereiding:
- Verwarm de oven op 170 graden,
- Meng in een ruime kom de geraspte cassave, geraspte cocos, cocosmelk, melk, suiker, vanille suiker, kaneel, amandel essence, vanille essence en het zout. Voeg vervolgens de losgeklopte eieren toe.
- Roer dit mengsel goed door elkaar. Smelt vervolgens 125 gram boter in de magnetron en meng dit vervolgens goed door het beslag heen.
- (Voeg nu eventueel rum, gewelde rozijnen/krenten of stukjes ananas toe)
- Zet dit beslag over in een beboterde bakblik en verdeel de rest van het boter in kleine klontjes over de bojo. Bak de bojo in ongeveer 90 minuten gaar. Prik in de bojo met een satéprikker of vork, als er vervolgens geen stukjes bojo aan blijft plakken dan is de bojo klaar.
- Laat de Bojo minimaal 30 minuten afkoelen en bestrooi de bojo daarna met gekleurde suikermuisjes en snij de bojo vervolgens in ruiten.
Eventuele toevoegingen: - 1 theelepel rum essence of 5 eetlepels (Borgoe) rum - 100 gram gewelde rozijnen/krenten - 1 kleine blik uitgelekte ananas stukjes - 50 gram sukade - verschillende noten
terug
|