Kipcocktail

voorgerecht

Kipcocktail met ananas en whiskeysaus


Ingezonden door: Angelique Tang
vier personen, bereiding: 20 minuten


Zoek ook op:

kipcocktail ananas whiskeysaus kipfilet angelique tang vier groentenbouillon sla bijv

Ingrediƫnten:

  • 150 gr Kipfilet
  • 1 blokje Groentenbouillon
  • Klein blikje ananas
  • Whiskey cocktailsaus
  • Sla (bijv. veldsla of eikeblad)

Bereiding:


  1. Kook de kipfilet met de groentenbouillon gaar.
  2. Grote wijnglazen vullen met wat sla, bijv. veldsla, daarop stukjes ananas en de stukjes kipfilet (filet uit elkaar plukken met je vingers)
  3. Als laatse een scheutje whiskeysaus erover. Heerlijk als voorgerecht!

Tip:

Je kunt het gerecht prima uitbreiden als maaltijdsalade met feta, komkommer, romaatjes, pijnboompitjes etc..





terug