Lasagne met gorgonzolahoofdgerechtNiet echt gezond, maar wel erg lekker! Ingezonden door: Ruben Koops 4 personen, bereiding: 1 uur Zoek ook op:lasagne gorgonzola paprika pakje lekker gehakt grote strooikaas knoflook poeder |
Ingrediënten:500 gr gehakt1 pakje lasagne bladeren 1 pakje tomato frito 1 gele paprika 1 rode paprika 2 grote tomaten 2 grote wortels 1 bouillonblokje olijfolie strooikaas 1 ui 1 teen knoflook 1 stronk broccoli 1 pakje gorgonzola basilicum peterselie paprika poeder chili poeder gemalen komijn zout en versgemalen peper |
---|---|
Bereiding:Versnipper de ui en pers de knoflook uit. Fruit de ui en de knoflook in de olijfolie en voeg de gehakt toe. Rul het gehakt en voeg de tomato frito toe. Kruid het geheel naar smaak. Snij de broccoli in kleine roosjes en snij de paprika en de tomaten in blokjes. Snij de wortels goed fijn. Bak dit alles vervolgens mee totdat de tomaat oplostVerwarm de oven ondertussen voor op 220 graden. Vul de ovenschaal door te beginnen met een laagje saus, dan wat strooikaas en vervolgens één laag lasagne bladeren. Brokkel de gorgonzola op de top als de ovenschotel vol zit en maak het af met wat strooikaas. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven (maak ondertussen een lekker frisse salade). Eet smakelijk ! terug |