Low carb rucolastamppot

hoofdgerecht
Met bloemkool

Ingezonden door: Ruben Koops
3 personen, bereiding: 40 min


Zoek ook op:

low carb rucolastamppot bloemkool chorizo ruben koops rucola mosterd boter

Ingrediƫnten:

  • Halve bloemkool
  • Zakje rucola
  • Eetlepel mosterd 
  • 4 eetlepels boter 
  • Bekertje slagroom 
  • Plakjes Chorizo
  • Gesnipperde ui
  • Geraspte kaas 
  • Speklapje

Bereiding:

  1. Kook de bloemkool in 15 min gaar en prak deze kapot
  2. Bak de ui en de chorizo goudbruin.
  3. Giet de zuurkool af, prak deze en voeg hem samen met de ui en de chorizo.
  4. Voeg handjes rucola toe aan het mengsel.
  5. Voeg de boter en de mosterd toe, eventueel peper en zout naar smaak
  6. Voeg slagroom en geraspte kaas toe naar smaak 
  7. Bak het speklapje


terug