Tortellini schotel met spinazie

hoofdgerecht

Ingezonden door: Simon
4 personen, bereiding: 40 min


Zoek ook op:

tortellini spinazie schotel tomaatjes pijnboompitten kaas simon diepvries cherry kuipje

Ingrediƫnten:

  • 500 gram Tortellini 
  • 400 gram diepvries spinazie 
  • bakje cherry tomaatjes 
  • 75 gram pijnboompitten 
  • 1 kuipje boursin cuisine (knoflook) 
  • naar smaak, geraspte jonge kaas

Bereiding:

  1. Kook de tortellini volgens de bereidingswijze op de verpakking 

  2. Ontdooi de diepvries spinazie in een grote kom in de magnetron. 

  3. Snijd de cherry tomaatjes in kwartjes 

  4. Rooster de pijnboompitten op een grilplaat tot ze goudbruin zijn. 

  5. Giet de tortellini af en doe deze bij de spinazie in de kom. Voeg de tomaatjes en de pijnboompitten toe. Roer hier het kuipje boursine cuisine door heen. Doe vervolgens alles in een grote ovenschaal, bestrooi de bovenkant van de ovenschaal naar smaak met een laagje geraspte kaas. Zet de ovenschaal in het midden van de oven (ongeveer 200 graden). De schotel is klaar wanneer de kaas goed gesmolten is en een beetje bruin begint te worden.

Eet smakelijk.

terug