sluiten






zoekresultaten voor : vers(12)


07-08-2015

Pittige gamba's in olijfolie

voorgerecht
Een zomers recept.

Ingezonden door: Heleen Verspoor
8 personen, bereiding: 40 min

lees meer
23-12-2014

Framboos Slagroom toetje

nagerecht


Ingezonden door: Ronaldo
4-5 personen, bereiding: 10 min

lees meer
23-11-2015

Muntthee met gember en limoen

special
Makkelijk en ziet er leuk uit

Ingezonden door: Ruben Koops
1 personen, bereiding: 15 min

lees meer
09-08-2015

Tsaziki

special
Lekker makkelijk en lekker!

Ingezonden door: Heleen Verspoor
8 personen, bereiding: 20 min

lees meer
22-01-2015

Agar Agar Fruit Jelly

nagerecht / special
Zoete fruit jelly pudding.

Ingezonden door: Wasiem Ijaz Kalika
8 personen, bereiding: 30 min

lees meer
23-12-2014

Meloen anders

voorgerecht
Dit is in feite gewoon meloen met ham, maar toch op een heel verrassende manier waardoor het eigenlijk een compleet anders gerecht is dan het gewone recept.

Ingezonden door: Ronaldo
4 personen, bereiding: 10 min

lees meer
23-12-2014

Tagliatelle met ham, prei en camembert

hoofdgerecht
Jammie, jammie!

Ingezonden door: Paula v.d. Kroon
4 personen, bereiding: 10 en 15 min in de oven

lees meer
23-12-2014

Rijst met kip-kerriesaus

hoofdgerecht
Een heerlijke recept voor 4 personen.

Ingezonden door: Marijke Boer
4 personen, bereiding: 45 min

lees meer
23-12-2014

Lasagne met gorgonzola

hoofdgerecht
Niet echt gezond, maar wel erg lekker!


Ingezonden door: Ruben Koops
4 personen, bereiding: 1 uur

lees meer
23-12-2014

Kip met spinazie en cocosmelk

hoofdgerecht


Ingezonden door: Ruben Koops
4 personen, bereiding: 30 min

lees meer
23-12-2014

Perenchutney

special
Ik heb met deze chutney al diverse mensen toch aan de blauwe schimmelkaas gekregen. De combinatie is echt heerlijk. De chutney is in de koeling erg lang houdbaar.

Ingezonden door: Ronaldo
? personen, bereiding: 15 min zonder de inkooktijd


lees meer
23-12-2014

4 Vruchtentaart

gebak/koeken
Taart met 4 verschillende soorten fruit

Ingezonden door: Ruben Koops
10 personen, bereiding: 90 min

lees meer